Arne Forchhammer, postproduktion og bryllup

Posted: September 24, 2006 in Familie, Musik

Sidder her og lytter til nogle indspilninger jeg lavede med Arne Forchhammer i hans egen stue i foråret 2005 inden han døde af kræft det efterfølgende efterår. Sikken en fantastisk autodidakt pianist! Indspilningerne består af små modale improviserede klaverstykker med stor nerve og originalitet. Noget som burde blive udgivet. Ære være dit minde Arne.

Den forgangne uge har budt på nye udfordringer inden for postproduktion på Dicentia i alt fra signalbehandling af diverse fraklip på den kommende DVD med Klovn (hold kæft hvor er det dog bare morsomt) samt speakindspilninger på reklamer. De sædvanlige arbejdsområder med 5.1 lyd begynder efterhånden at sidde på ryggraden, omend det at få en Digibeta, DA88 og Pro Tools til at køre i sync til tider kan være en udfordring.

På hjemmefronten fik vi her i weekenden besøg af min kære mor, som tog sig af Isak, mens vi var til bryllup i Kalundborg hos nogen af AB’s venner. Derudover fik jeg bygget videre på mit indspilningrum som efterhånden begynder at ligne noget. Med lidt god vilje kan jeg være færdig med det i oktober 7-9-13. Fritid er der desværre ikke meget af med en fuldtidsstilling. Sådan er det jo.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s