Cand.mag. musik med speciale i musikproduktion

Posted: August 1, 2006 in Musik, Speciale

Så er specialet afleveret (til tiden i øvrigt) med titlen:

Rockproduceren

– fremgangsmåder, de bagved liggende normer og de kommercielle aspekter med specielt henblik på producere som John Parish, Per Sunding og Carsten Heller.

Specialet kan lånes på Musikvidenskabeligt Instituts Bibliotek i København og vil snart blive udgivet på Cafepress.com (Udgivelsesdato følger her på siden).

Det er så hvad jeg på fuld tid i ca. 5 måneder har beskæftiget mig med og nu kan jeg så snart kalde mig cand.mag. musik – med speciale i musikproduktion.

Stor tak til min søster Anette Asp Christensen for kritisk feedback på specialet, min vejleder Tore Tvarnø Lind og selvfølgelig stor tak til John Parish, Per Sunding, Carsten Heller, Jan og Martin fra Amber og Gaute Niemann fra Spleen United. Uden dem havde dette speciale ikke været muligt.

Derudover har jeg på MI også haft praktiske fag som sang, klaver, hørelære, arrangement og musikledelse. Stor tak til lærere som Peter Lund, Tormod Vinsand, Birthe Skou, Anne Christoffersen, Mads Pagsberg, Erik Axel Wessberg, Thomas Olorenshaw og Holger Hye Knudsen. Uden dem ingen udbredelse af min praktiskmusikalske horisont.

Det var så det. Farvel MI 🙂

 mi.jpg

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s